Om prosjektet

Prosjektet ligger solrikt til i landlige omgivelser. Leilighetene er moderne og bygget med tanke på et enklere liv.

Prosjektet består av i alt 23 leiligheter fordelt på 4 etasjer. I underetasjen er det p-plasser og sportsboder. Det er heis og trapp mellom alle etasjer.

Prosjektet har store og gode fellesarealer til bruk for beboerne. Fellesarealene inneholder fellesrom med kjøkken og toaletter for sosiale samlinger. Det er også en gjesteleilighet tilgjengelig.

Prosjektet ligger sydvest vendt og alle leilighetene får gode solforhold. Fra de øverste leilighetene får man fin utsikt utover kulturlandskapet i Rygge. 

Prosjektet har en seniorprofil, i det ligger det at det er tenkt på sikkerhet og laget løsninger som gjør hverdagen enklere, dette selv om man skulle bli avhengig av hjelpemidler som rullator eller rullestol. Her skal man kunne bo resten av livet.

Det er kort vei til offentlig transport, tog og buss, og det er kort vei til butikker, post etc. 

Det vil bli anlagt gjesteparkering mellom bygget og Ryggeveien. Øvrige deler av tomten vil bli opparbeidet som grøntarealer. 

Beliggenhet, utførelse, standard og bomiljø gjør Goenveien til en boligdrøm som kan virkeliggjøres nå, og være din bolig for resten av livet. 

Arkitekt: Arkitekturverket AS

Byggherre: Betongbygg Eiendom AS

Totalentreprenør: AS Betongbygg 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner